Yang Sau Chung

on .

Yang Sau Chung (1910-1985), najstariji sin Yang Cheng Fua, započeo je svoj trening  sa 8 godina. Sa 14 godina je asistirao ocu na treninzima, u 19. godini je putovao kroz Kinu, pomažući ocu da prenosi “studentsku formu” narodu. Formulisao je 13 principa, još više razradivši 10 principa njegovog oca. Politička previranja u Kini su dovela do toga da Yang Sau Chung, nosilac 4. generacije Yang porodice, emigrira u Hong Kong 1949. Yang Sau Chung je preneo znanje prvom nasledniku, Ip Tai Taku, i njegovim ćerkama Amy, Mary i Agnes. Prihvatio je još dva naslednika – Chu Gin Soona(1977) i Chu King Hunga (1983).

 

Master Yang Sau Chung i njegov prvi naslednik se nisu previše eksponirali u javnosti, uspevši da održe nivo učenja nasuprot razvodnjavanju sistema znanja koje je bilo posledica širenja Yang Tai Chi Chuana u svetu.

 

Priključite nam se!

Želite da se priključite treninzima Tai Chi Chuana ili zdravstvenog Ćigonga?

Prijavite se:

Prva dva časa su besplatna!

Prijavite se za Newsletter!

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novostima iz sveta Tai Chi Chuana i Ćigonga, novim lokacijama treninga, mogućnostima za održavanje seminara uz praktične Tai Chi i Ćigong savete, molimo Vas da ostavite Vaše podatke putem ovog kontakt formulara.

Nadamo se da će Vam informacije biti od koristi :)

Preporučujemo

Ćigong vežbe za poboljšanje i očuvanje zdravlja!

Tai Chi Chuan za one koji bi hteli da saznaju kako upotrebiti pokrete u cilju samoodbrane!

Tai Chi i Ćigong u Vašem gradu?

Ukoliko želite da naučite Tai Chi Chuan ili Ćigong a nemate mogućnosti u Vašem gradu, kontaktirajte nas:

kako bismo organizovali intenzivni seminar kod Vas!

Nalazimo se:

UA-11635710-6