Kratke forme

on .

Kratke forme predstavljaju pojednostavljeni oblik Tradicionalne duge forme Yang stila i namenjene su početnicima. Kratke forme koje se uče u našoj školi jesu Forma 13 i Forma 24.

Forma 13 je jednostavna forma od 13 pozicija koja se brzo uči i veoma je zahvalna za izvođenje na malom prostoru od strane velikog broja učesnika. Forma u sebi sadrži svih 13 principa/pozicija Tai Chi Chuana.

Forma 24, poznata i kao Peking forma, je forma bazirana na 24 pozicija iz Tradicionalne duge forme Yang stila, nastala je 1956. od strane Nacionalnog komiteta za fizičku kulturu i sport NR Kine, kao rezultat potrebe da se standardizuje i još malo pojednostavi, za neke preduga, Forma 108. Ova forma predstavlja idealan način za savladavanje osnovnih pokreta i principa kretanja Tai Chi Chuana i prvi je ozbiljniji stepenik ka savladavanju Tradicionalne duge forme od 108 pozicija.

Obe forme se izvode uz učenje i  primenu Snake Style principa.

Priključite nam se!

Želite da se priključite treninzima Tai Chi Chuana ili zdravstvenog Ćigonga?

Prijavite se:

Prva dva časa su besplatna!

Prijavite se za Newsletter!

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novostima iz sveta Tai Chi Chuana i Ćigonga, novim lokacijama treninga, mogućnostima za održavanje seminara uz praktične Tai Chi i Ćigong savete, molimo Vas da ostavite Vaše podatke putem ovog kontakt formulara.

Nadamo se da će Vam informacije biti od koristi :)

Preporučujemo

Ćigong vežbe za poboljšanje i očuvanje zdravlja!

Tai Chi Chuan za one koji bi hteli da saznaju kako upotrebiti pokrete u cilju samoodbrane!

Tai Chi i Ćigong u Vašem gradu?

Ukoliko želite da naučite Tai Chi Chuan ili Ćigong a nemate mogućnosti u Vašem gradu, kontaktirajte nas:

kako bismo organizovali intenzivni seminar kod Vas!

Nalazimo se:

UA-11635710-6