Kineska asocijacija zdravstvenog Ćigonga u Beogradu!

on .

Delegacija Kineske asocijacije zdravstvenog Ćigonga je u Beograd došla na poziv predstavnika asocijacije za Srbiju, Ćigong saveza Srbije i Taiđi Ćuen i Ćigong kluba Peng. Tokom dvonedeljne posete je održan seminar stručnog usavršavanja članova Ćigong saveza Srbije – učestvovalo je nekoliko Taiđi Ćuen i Ćigong klubova iz Beograda sa gostom iz Slovenije.

Delegacija je predvođena potpredsednikom asocijacije Lu Šimingom dok su seminar vodili profesor Sjang Hanping, vanredni profesor Vuhanskog Instituta za fizičku kulturu, vrhunski majstor Ćigonga  i profesorka Čen Bei sa Šangajskog Instituta za za fizičku kulturu, bivši Vušu šampion.

Seminar je obradio teorijske osnove (Jin/Jang principi, teorija pet elemenata, osnove energetskim meridijana i tačaka) i praktični rad na dve forme standardizovanog zdravstvenog ćigonga – Ba Duan Jin(Ba Duan Đin) i Taiji Yangsheng Zhang(Taiđi Jangšeng Džang) koje je po prvi put prikazana i učena van Kine.

  

              

                 

 

 

Priključite nam se!

Želite da se priključite treninzima Tai Chi Chuana ili zdravstvenog Ćigonga?

Prijavite se:

Prva dva časa su besplatna!

Prijavite se za Newsletter!

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novostima iz sveta Tai Chi Chuana i Ćigonga, novim lokacijama treninga, mogućnostima za održavanje seminara uz praktične Tai Chi i Ćigong savete, molimo Vas da ostavite Vaše podatke putem ovog kontakt formulara.

Nadamo se da će Vam informacije biti od koristi :)

Preporučujemo

Ćigong vežbe za poboljšanje i očuvanje zdravlja!

Tai Chi Chuan za one koji bi hteli da saznaju kako upotrebiti pokrete u cilju samoodbrane!

Tai Chi i Ćigong u Vašem gradu?

Ukoliko želite da naučite Tai Chi Chuan ili Ćigong a nemate mogućnosti u Vašem gradu, kontaktirajte nas:

kako bismo organizovali intenzivni seminar kod Vas!

Nalazimo se:

UA-11635710-6